Computergestuurd machinepark
Bewerking van moeilijke materialen
Op basis van klanttekeningen

CNC langdraaimachines

Het hart van AWERA’s productieproces wordt gevormd door CNC langdraaimachines. Deze speciale machines zijn met name geschikt voor het maken van lange producten met eventueel complexe geometrieën en zeer nauwkeurige toleranties. Onze machine-operators weten deze machines precies zo te gebruiken om u te voorzien van precisiewerk.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

We maken diverse producten met onze CNC langdraaimachines

Dankzij onze CNC langdraaimachines zijn we in staat om een breed scala aan producten te produceren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit is alleen mogelijk door middel van CNC metaalbewerking. De producten die wij voor u realiseren worden dan ook met de nodige passie en precisie voor u gemaakt. En voor de taken die om korte, precisiebewerking vragen, vertrouwen we op onze CNC kortdraaimachines, een ander essentieel onderdeel van ons veelzijdige productieproces.

Ontdek de mogelijkheden, neem nu contact op

Bent u geïnteresseerd in hoe onze CNC langdraaimachines in te zetten zijn voor het maken van uw producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0294 – 25 32 26 of vul ons contactformulier in. Wij staan klaar om u te adviseren over de diverse mogelijkheden. We informeren u graag verder over onze metaalbewerkingsdiensten en kijken uit naar de mogelijkheid om samen te werken aan uw volgende project.