Computergestuurd machinepark
Bewerking van moeilijke materialen
Op basis van klanttekeningen

CNC kortdraaimachines

Bij AWERA wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van CNC kortdraaimachines. Deze speciale machines zijn een essentieel onderdeel in ons productieproces, specifiek ontworpen voor het vervaardigen van korte producten met uiterst nauwkeurige toleranties. Of het nu gaat om complexe componenten of eenvoudige geometrieën, met onze CNC kortdraaimachines kunnen we aan uw specifieke behoeften voldoen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Toepassing van CNC kortdraaimachines in onze innovatieve productie

CNC kortdraaimachines zijn uitermate geschikt voor het produceren van nauwkeurige, complexe producten. Dankzij de geautomatiseerde nauwkeurigheid van deze machines, zijn we in staat om componenten met hoge precisie te leveren. Dit is van groot belang in de CNC metaalbewerking. Voor het bewerken van langere producten gebruiken we onze CNC langdraaimachines, die uitstekend werk leveren bij het produceren van lange en complexe producten. Ongeacht welke producten u wilt realiseren, met onze ervaring in CNC automatendraaien realiseren wij het ideale product voor u.

Vraag een offerte aan

Heeft u behoefte aan precisie-producten geproduceerd met onze CNC kortdraaimachines? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen naar 0294 – 25 32 26. Ons team van deskundige technici staat klaar om u te adviseren over de beste productiemethoden voor uw specifieke project. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen voor onze metaalbewerkingsdiensten. Wij streven ernaar om u een uitgebreid overzicht te geven van de kosten en mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Uw tevredenheid is onze prioriteit.