Computergestuurd machinepark
Bewerking van moeilijke materialen
Op basis van klanttekeningen

CNC automatendraaien

CNC automatendraaien staat aan de frontlinie van de moderne metaalbewerking, waar precisie en snelheid hand in hand gaan. AWERA begrijpt dat het in een dynamische sector essentieel is om over de juiste technologie en expertise te beschikken. Hierom hebben wij geïnvesteerd in CNC automatendraaien om uw projecten naar een hoger niveau te tillen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Diverse resultaten met CNC automatendraaien

Er zijn verschillende soorten CNC draaimachines die elk hun unieke voordelen hebben in de metaalbewerking. CNC kortdraaimachines zijn ideaal voor het nauwkeurig bewerken van kortere onderdelen. CNC langdraaimachines, daarentegen, zijn perfect voor langere componenten waarbij een gestage en precieze bewerking vereist is. Daarnaast zijn onze geavanceerde metaalbewerkingsmachines uitgerust om elke order, groot of klein, met ultieme precisie te voltooien.

Vertrouw op onze expertise

In de wereld van CNC automatendraaien zijn de mogelijkheden bijna eindeloos, maar de ware magie zit in de toepassing. Denk hierbij aan een draaimachine met freesgereedschap. Met jarenlange ervaring in het bewerken van metaal staan we klaar om aan uw wensen te voldoen. Kies voor ervaring en voor vakmanschap. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw uit te besteden automatendraaiwerk te bespreken.