Computergestuurd machinepark
Bewerking van moeilijke materialen
Op basis van klanttekeningen

Draaimachine met freesgereedschap

In de wereld van metaalbewerking speelt de draaimachine met freesgereedschap een cruciale rol. AWERA heeft de technologie achter het frezen met een draaimachine omarmd, want wij begrijpen dat het juiste gereedschap het verschil maakt in een sector waar nauwkeurigheid telt. De draaimachine met freesgereedschap biedt de mogelijkheid om in een opspanning een gereed product te maken waar anders 2 verschillende machines voor nodig zijn.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Een draaimachine met freesgereedschap: veelzijdigheid en techniek in één machine

Een draaimachine die beschikt over freesgereedschap opent een scala aan mogelijkheden. Waar traditionele draaimachines beperkt waren in hun functionaliteit, kan een draaimachine met freesgereedschap zowel draaien als frezen in één bewerking. Hierbij worden geavanceerde freestechnieken gebruikt in draaimachines, wat resulteert in een vlekkeloze afwerking en een optimale productietijd. Met de freestechnieken die wij in een CNC draaimachine kunnen plaatsen, bent u verzekerd van een consistent en nauwkeurig resultaat. Bovendien is massaproducties met exacte specificaties dankzij de toepassingen van automatendraaiwerk geen droom meer, maar realiteit.

Frezen en draaien: synoniemen voor precisie

Bij het frezen met een draaimachine worden de meest complexe vormen met gemak gerealiseerd. Het combineren van draaien en frezen in één machine zorgt niet alleen voor tijdbesparing, maar garandeert ook een onberispelijke afwerking in de metaalbewerking. Door de integratie van freestechnieken in draaimachines wordt het productieproces geoptimaliseerd en de foutmarge geminimaliseerd. Het resultaat? Producten van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de strengste normen.

Neem de stap naar perfectie

Wanneer u kiest voor expertise, kiest u voor resultaten. Onze jarenlange ervaring in het werken met een draaimachine met freesgereedschap en de diepgaande kennis van freestechnieken in draaimachines staan garant voor ongeëvenaarde resultaten. Wilt u producten laten maken met een freesbewerking eraan? Vertrouw op onze machine-operators die de nuances van deze techniek begrijpen en gespecialiseerd zijn in het werken met metaalbewerkingsmachines. Maak de overstap naar perfectie en neem vandaag nog contact met ons op.