Computergestuurd machinepark
Bewerking van moeilijke materialen
Op basis van klanttekeningen

CNC draaimachine

Bij AWERA staat de CNC draaimachine centraal in het omzetten van uw ideeën in tastbare, hoogwaardige producten. Met deze machines zetten we uw technische tekeningen om in precieze, consistente en betrouwbare producten. Of het nu gaat om een enkel prototype of een grootschalige productierun, we staan voor u klaar om uw project tot een succes te maken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Toepassingen van onze CNC draaimachine

Met onze CNC draaimachines transformeren we ruw materiaal in complexe producten die voldoen aan de meest strikte toleranties. Of het nu gaat om een eenvoudige schijf of een complex onderdeel, onze draaimachines stellen ons in staat om dit te produceren. We beschikken over CNC kortdraaimachines, ideaal voor korte producten. Daarnaast gebruiken we CNC langdraaimachines, die perfect zijn voor langere producten. Deze combinatie van metaalbewerkingsmachines stelt ons in staat om aan bijna elke behoefte op het gebied van onderdelenproductie te voldoen.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer weten over onze productiemogelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0294– 25 32 26 of door een e-mail te sturen naar info@awera.nl. Wij staan voor u klaar om uw vragen over metaalbewerking te beantwoorden, advies te geven over uw project en u te helpen bij het selecteren van de juiste processen en materialen voor uw specifieke toepassing. Bij ons staan uw behoeften en tevredenheid altijd centraal. Laat ons u helpen uw project te realiseren met onze CNC draaimachines en onze aandacht voor kwaliteit en service.