Onze metaalbewerkingsmachines

Bij AWERA staan onze geavanceerde metaalbewerkingsmachines centraal in onze productieprocessen. Het gebruik van deze machines en metaalbewerkingsgereedschap stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardige producten te produceren die aan uw specifieke eisen voldoen.

We realiseren onze productie met een machinepark dat bestaat uit:

  • 4 CNC kortdraaimachines met een doorlaat tot 60 mm;
  • 6 CNC langdraaimachines met een doorlaat tot 32 mm;
  • 2 CNC langdraaimachines met een doorlaat tot 13 mm.

Metaalbewerkingsmachines en volautomatische stafwisselmagazijnen

Al onze geavanceerde metaalbewerkingsmachines zijn uitgerust met volautomatische stafwisselmagazijnen. Met onze verschillende CNC draaimachines kunnen we niet alleen de meest complexe delen maken, maar kunnen we ook een hoge mate van automatisering bereiken. Met dit metaalbewerkingsgereedschap kunnen we, behalve overdag tijdens de normale bedrijfsuren, ook ’s avonds en ’s nachts onbemand producten maken van gemakkelijk te bewerken materiaal door middel van CNC metaalbewerking. Ons uitgebreide assortiment van geavanceerde metaalbewerkingsmachines en metaalbewerkingsgereedschap, stelt ons in staat om aan al uw eisen te voldoen.

Ons verspaningsvolume lag in 2022 op circa:

  • 70 ton messing in diverse legeringen
  • 40 ton rvs 316
  • 20 ton rvs 303
  • 5 ton overige materialen zoals aluminium, chroomstaal, roodkoper, automatenstaal en kunststof

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de mogelijkheden die onze geavanceerde metaalbewerkingsmachines en ons metaalbewerkingsgereedschap u kunnen bieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om deze te bespreken. Bereik ons telefonisch via 0294 – 25 32 26 voor meer informatie. Ons deskundige team staat klaar om uw vragen over metaalbewerking te beantwoorden en u te helpen de beste oplossingen voor uw behoeften te vinden. We kijken ernaar uit om met u samen te werken.

Voldoen aan klant specifieke eisen Automatendraaiwerk sinds 1914 Lid van FME CWM Op consistente wijze, kwalitatief produceren