Computergestuurd machinepark
Bewerking van moeilijke materialen
Op basis van klanttekeningen

Titanium legering bewerken met een CNC machine

Bij ons is een titanium legering bewerken met een CNC machine heel goed mogelijk. Bij AWERA benutten we geavanceerde machines om dit sterke, corrosiebestendige en lichtgewicht materiaal te bewerken. Door met ons in gesprek te gaan, voorzien wij u van een duidelijk overzicht van de mogelijkheden binnen ons bedrijf.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Titanium legeringen bewerken tot precisiecomponenten

Het bewerken van titanium legeringen met machines zoals CNC automatendraaien, stelt ons in staat om een breed scala aan producten te maken. Dit varieert van complexe componenten voor de luchtvaartindustrie tot fijn afgewerkte medische instrumenten. Maar onze expertise beperkt zich niet tot titanium legering. We kunnen ook helpen met:

Wij streven naar perfectie in elke opdracht die we uitvoeren.

Neem de stap: vraag advies en bespreek uw project

Bent u geïnteresseerd in titanium legering bewerken met een machine of een van onze andere metaalbewerkingsdiensten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons via 0294 – 25 32 26. Wij staan klaar om u te adviseren en uw klanttekeningen te bespreken. Wij kunnen u begeleiden bij het kiezen van de beste aanpak voor uw project en kunnen meer informatie verstrekken over onze diverse diensten. Zet vandaag nog de stap naar kwaliteit en precisie!