Computergestuurd machinepark
Bewerking van moeilijke materialen
Op basis van klanttekeningen

Draaiautomaten

In onze fabriek staan een 12-tal draaiautomaten. Deze CNC machines zijn ontworpen om met een ongeëvenaarde precisie en efficiëntie te werken. Bij AWERA zijn we trots op onze draaiautomaten, die ons in staat stellen om een breed scala aan producten te produceren voor een verscheidenheid aan industrieën, variërend van de automotive sector, meet- en regeltechniek en luchtvaart.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Draaiautomaten voor grote en kleine series

Wanneer u een nieuw project start en daarvoor op maat gemaakte producten nodig heeft, zijn wij in staat om deze voor u te realiseren. Met gebruik van draaiautomaten kunnen wij in grote aantallen een breed scala aan producten realiseren. Hiervoor gebruiken wij onder andere CNC draaimachines. Bij onze metaalbewerkingsmachines is het ook mogelijk een draaimachine met freesgereedschap in te zetten.

Neem contact op met onze specialisten

Bent u nieuwsgierig wat onze draaiautomaten voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0294 – 25 32 26 of door een e-mail te sturen naar info@awera.nl. Ze kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden en inzetbaarheid van onze CNC automatendraaien waarop wij uw producten kunnen maken. Of u nu een klein, middelgroot of groot bedrijf bent, wij hebben de capaciteit en de expertise om aan uw behoeften te voldoen middels metaalbewerken. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen doen.